Vojislav Balabanović, peto pojačanje Smedereva u ovom prelaznom roku

SMEDEREVO, 11. jul – Danas je potpis na jednogodišnji ugovor sa Smederevom stavio  Vojislav Balabanović (28). Ovaj iskusni krilni napadač je ponikao u rodnom Vrbasu, igrao je potom u Senti, Odžacima, Novom Sadu, Podgorici, Jagodini, Vranju, a ima i internacionalnu karijeru, nastupao je za ekipe na Maldivima i Bangladešu, odakle i stiže u Smederevo.

– Trudimo se da do nedelje, kada odlazimo na pripreme na Zlatibor, što više kompletiramo igrački kadar. Doveli smo nekoliko proverenih i iskusnih fudbalera, koji će mnogo značiti mlađim kolegama u predstojećim izazovima. Jedan od njih je i Balabanović, čije kvalitete dobro poznaje trener Radojičić, po čijoj preporuci smo ga i angažovali. U ekipi je više mladih i talentovanih fudbalera, čiji bi kvaliteti pored ovih iskusnijih trebalo da dođu do izražaja. Utoku su pregovori sa igračima za poziciju klasičnog napadača i tu nećemo žuriti, jer  imamo nekoliko opcija – jasna je sportski direktor smederevskog kluba Predrag Sikimić.

Posle nešto više od dve nedelje otkako je novi šef struke Dragan Radojičić, sa prvim asistentom Vladimirom Brankovićem i trenerom golmana Dušanom Vasiljevićem, obavio prvu prozivku fudbalera, izvesno je da će tim u novo prvenstvo ući sa prilično izmenjenim sastavom. Pored petorice do sada pristiglih novajlija, u međuvremenu se stručnom štabu priključio i kondicioni terener Marko Prentović, koji će sa ekipom raditi do početka trke za bodove.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!